اخبار و اعلانات

Instructions for Authors

مطالعه بیشتر

مقالات دوره 50، شماره3(شماره پیاپی 93)، مربوط به پاییز 1399 به‌صورت الکترونیکی منتشر شد و از طریق سایت مجله برای علاقه‌مندان و محققان محترم، قابل دسترس می‌باشد.

نحوه پرداخت هزینه مربوط به چاپ مقالات پذیرفته شده

قابل توجه نویسندگان محترم برای واریز هزینه مربوط به مقالات منتشر شده به یکی از دو طریق زیر می توانید عمل کنید: 1-    واریز به شماره حساب 8606912162 بانک ملت و با شناسه 110498012100

ارتقاء کیفی مجله علمی - پ‍ژوهشی مهندسی برق

ضمن تبریک فرارسیدن سال جدید به بازدیدکنندگان محترم سایت،به اطلاع می رسانیم که  براساس آخرین ارزیابی صورت گرفته توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) برای سال 1395، مجله مهندسی برق دانشگاه تبریز  با ضریب تاثیر 0.696 در رده کیفی Q1 قرار گرفته است. این موفقیت حاصل تلاش و تعامل مشترک مدیران دانشگاه با سردبیر و دست اندرکاران مجله از یک طرف و پژوهشگران عرصه علم مهندسی برق در سراسر کشور عزیزمان می باشد.

مطالعه بیشتر

تخصیص شاپای الکترونیکی به مجله (تاریخ درج خبر: 1395/09/22)

با پیگیری‌های صورت‌گرفته، شاپای الکترونیکی (Online ISSN) به شماره 3051-2538 از سوی واحد شاپای سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران به مجله مهندسی برق دانشگاه تبریز تخصیص داده شد.

مطالعه بیشتر

راه‌اندازی نشریه تخصصی پردازش سیگنال پیشرفته (تاریخ درج خبر: 1395/07/24)

مجله «پردازش سیگنال پیشرفته» دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز با اخذ مجوز از کمیسیون محترم نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایجاد و راه‌اندازی شده است. حوزه کاری مجله شامل تمامی شاخه‌های پردازش سیگنال از جمله پردازش سیگنال‌های مخابراتی، پردازش سیگنال‌های زیستی، پردازش تصویر، پردازش سیگنال‌های ویدئویی، پردازش تصاویر پزشکی، پردازش گفتار، پردازش سیگنال‌های اپتیکی، پردازش سیگنال‌های آکوستیکی، پردازش سیگنال‌های هوایی و رادار، سنجش از دور و … است.   از محققان ارجمند دعوت می‌شود تا مقالات پژوهشی خود را، که در هر یک از ...